VORES

BÆREDYG­TIGHED

Vi har forpligtet os til at sikre, at hele vores forretning – produkter, emballage og medarbejdere – er så miljømæssig og samfundsmæssig ansvarlig som muligt.

VORES
REJSE

Alt, hvad vi gør, påvirker vores planet og de mennesker, der bebor den. Vi ved, at vores branche har en enorm påvirkning på miljøet og samfundet. Vi vil undersøge og forstå de komplekse problemstillinger og lære, hvordan vi hele tiden kan blive bedre. Vi ønsker at blive ved med at undersøge, analysere og udfordre os selv. Bæredygtighed er en rejse, ikke en destination.

Vi anerkender individualitet, kvalitet og autenticitet.

Men for at kunne være ægte er vi nødt til at være bevidste om vores ansvar. Vi skal agere med ansvarlighed. Vi arbejder hver dag på at sikre, at alt, vi gør, bidrager til en mere bæredygtig fremtid for mennesker og planeten.

VI LOVER AT

VÆRE GRUNDIGE

Vi undersøger vores bæredygtighedsudfordringer og måler vores miljøpåvirkning, så vi kan reducere den.

VÆRE INNOVATIVE

Vi vælger bæredygtige materialer og designer produkter, der holder.

VÆRE SAMARBEJDSVILLIGE

Vi samarbejder med forretningspartnere, der har samme indstilling til bæredygtighed, som vi har.

VÆRE MODIGE

Vi fastsætter klare politikker og procedurer, der opbygger en kultur med fokus på bæredygtighed.

Vores udvikling

Vi udvikler os hele tiden i vores bestræbelser på at bruge alternative materialer, såsom genbrugte og organiske fibre, der er mere miljøvenlige. I tråd med denne forpligtelse har vores region i Europa fået certificeringer i henhold til GRS- og GOTS-standarderne.

2023

Vores mål er at minimere mængden af affald ved at genbruge plast på vores produktionsanlæg.
For at nå vores mål om at reducere ferskvandsforbruget, har vi taget innovative teknologier i brug, lavet nogle enkle ændringer i vores processer og ændringer i vores adfærd.

2024

Vi vil bruge vandet på vores fabrikker mere effektivt i områder, hvor der er høj risiko for mangel på vand.

Vores hensigt er at offentliggøre klimaaftrykket (GHG) i hele Triumphs værdikæde.

2025

Vi garanterer at mindst 60 % af vores nye kollektioner er lavet af certificerede materialer og menneskeskabte fibre.

HVOR LANGT
ER VI NÅET?

Der er stadig et stykke vej, inden vi har nået vores mål om at være så miljøvenlige som muligt. Men vi begynder med vores vigtigste søjler: planet, produkter og medarbejdere.

01.

Cirkularitet:

Vi etablerer genbrugs- og genanvendelsesprogrammer i udvalgte butikker i EU. Vores mål er at udvide programmet, så det dækker næsten alle vores butikker i Europa og potentielt også i hele Asien.
Vi er ved at skifte til kun at bruge genbrugte bøjler, samt genbruge dem vi allerede har, når det er muligt.

02.

Materialer:

Vi har dannet os et overblik over alle de materialer, vi anvender, og vi erstatter dem, der ikke er miljøvenlige med mere bæredygtige alternativer, herunder økologisk bomuld og genanvendte fibre.

03.

Emballage:

Vi er i gang med at eliminere engangsplastisk: vi udskifter det med LDPE-polyposer, genbrugte bøjler og FSC/PEFC-certificeret papir i vores online og fysiske forretninger.
Vi arbejder også på at bruge flere genbrugsmaterialer og materialer fra certificerede kilder i vores produktudstyr.

04.

Medarbejdere:

Alle fabrikker, som vi samarbejder med, uanset om de er ejet af os eller af vores forsyningskædepartnere, skal tilbyde rimelige arbejdsforhold i form af rimelig løn og anstændige arbejdstider, som ud over at overholde lovgivningen også overholder Amfori BSCI’s adfærdskodeks.

Hvis du har spørgsmål, er velkommen til at kontakte os.

Send os en e-mail