VORES

BÆREDYG­TIGHED

Vi har forpligtet os til at sikre, at hele vores forretning – produkter, emballage og medarbejdere – er så miljømæssig og samfundsmæssig ansvarlig som muligt.

VORES
REJSE

Alt, hvad vi gør, påvirker vores planet og de mennesker, der bebor den. Vi ved, at vores branche har en enorm påvirkning på miljøet og samfundet. Vi vil undersøge og forstå de komplekse problemstillinger og lære, hvordan vi hele tiden kan blive bedre. Vi ønsker at blive ved med at undersøge, analysere og udfordre os selv. Bæredygtighed er en rejse, ikke en destination.

Vi anerkender individualitet, kvalitet og autenticitet.

Men for at kunne være ægte er vi nødt til at være bevidste om vores ansvar. Vi skal agere med ansvarlighed. Vi arbejder hver dag på at sikre, at alt, vi gør, bidrager til en mere bæredygtig fremtid for mennesker og planeten.

VI LOVER AT

VÆRE GRUNDIGE

Vi undersøger vores bæredygtighedsudfordringer og måler vores miljøpåvirkning, så vi kan reducere den.

VÆRE SAMARBEJDSVILLIGE

Vi samarbejder med forretningspartnere, der har samme indstilling til bæredygtighed, som vi har.

VÆRE INNOVATIVE

Vi vælger bæredygtige materialer og designer produkter, der holder.

VÆRE MODIGE

Vi fastsætter klare politikker og procedurer, der opbygger en kultur med fokus på bæredygtighed.

2022

Vores europæiske organisation er GOTS-certificeret og overholder Global Recycled Standards (GRS), hvilket hjælper os med at holde styr på, hvor mange økologiske og genanvendte materialer, der indgår i vores produkter.

2023

Vi indfører et miljøovervågningsprogram i hele vores forsyningskæde for at sikre, at alle, vi samarbejder med, overholder vores bæredygtighedsstandarder.

2025

Vi sørger for, at mere end 60 % af vores kollektioner er fremstillet af materialer med reduceret miljøpåvirkning.

HVOR LANGT
ER VI NÅET?

Der er stadig et stykke vej, inden vi har nået vores mål om at være så miljøvenlige som muligt. Men vi begynder med vores vigtigste søjler: planet, produkter og medarbejdere.

01.

Cirkularitet:

Vi etablerer genbrugs- og genanvendelsesprogrammer i udvalgte butikker i EU. Vores mål er at udvide programmet, så det dækker næsten alle vores butikker i Europa og potentielt også i hele Asien.

02.

Materialer:

Vi har dannet os et overblik over alle de materialer, vi anvender, og vi erstatter dem, der ikke er miljøvenlige med mere bæredygtige alternativer, herunder økologisk bomuld og genanvendte fibre.

03.

Emballage:

Vi er i gang med at eliminere engangsplastisk: vi udskifter det med LDPE-polyposer, genbrugte bøjler og FSC/PEFC-certificeret papir i vores online og fysiske forretninger.

04.

Medarbejdere:

Alle fabrikker, som vi samarbejder med, uanset om de er ejet af os eller af vores forsyningskædepartnere, skal tilbyde rimelige arbejdsforhold i form af rimelig løn og anstændige arbejdstider, som ud over at overholde lovgivningen også overholder Amfori BSCI’s adfærdskodeks.

Vil du vide mere om vores praksisser?

Send os en e-mail