FENNTAR­—

THATÓSÁGUNK

Legyen szó termékeinkről, csomagolásainkról vagy munkatársainkról, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy társadalmi és környezeti szempontból vállalkozásunk egésze a lehető legteljesebb mértékben felelős működést tanúsítson.

UTUNK

Minden, amit teszünk, hatással van a bolygónkra és a rajta élő emberekre. Tisztában vagyunk azzal, hogy ipari tevékenységünk óriási környezeti és társadalmi költségekkel jár. Idővel az összetettebb kérdéseket is feltárjuk - napról napra tanulunk és fejlődünk, hogy jobbak legyünk. Szemléletmódunknak megfelelően folyamatosan vizsgáljuk, elemezzük és kihívások elé állítjuk magunkat. Ez egy út, nem pedig végcél.

Nagyra tartjuk az egyéniséget, a minőséget és a hitelességet.

De ahhoz, hogy hitelesek maradjunk, felelősségteljesnek kell lennünk. Önmagunkat kell felelősségre vonnunk. Annak biztosítása, hogy minden, amit teszünk, hozzájáruljon egy ember- és környezetbarátabb jövőhöz, mindennapos munka.

IGÉRJÜK, HOGY

ALAPOSAK MARADUNK

Megvizsgáljuk fenntarthatósági problémáinkat felmérjük környezetre mért negatív hatásainkat azok mérséklése érdekében.

INNOVATÍVAK MARADUNK

Tudatos anyagválasztás és tartós termékek tervezése.

EGYÜTTMŰKÖDŐEK MARADUNK

Olyan üzleti partnerekkel működünk együtt, akik a fenntarthatóságról hasonlóképpen gondolkoznak.

BÁTRAK MARADUNK

Olyan világos irányelveket és eljárásokat hozunk létre, amelyek fenntarthatóságra irányuló kultúrát alakítanak ki.

Az előrehal-adásunk

Folyamatosan haladunk az alternatív anyagok, például újrahasznosított és szerves rostok, bevezetésére irányuló erőfeszítéseink terén, amelyek környezetkímélőbbek. Ezen kötelezettségvállalással összhangban európai régiónk megkapta a GRS és GOTS szabványok szerinti tanúsítványokat.

2023

Célunk, hogy minimalizáljuk a hulladékkeletkezést, ehhez újrahasznosítjuk és újra felhasználjuk a műanyagokat a gyártóüzemeinkben.
Az édesvíz fogyasztás csökkentésére irányuló célunk elérése érdekében innovatív technológiákat alkalmazunk, egyszerű módosításokat hajtunk végre a folyamatainkban, és segítünk változtatni a viselkedésen.

2024

Javítani fogjuk a vízfelhasználás hatékonyságát azon üzemeinkben, amelyek a vízhiány magas kockázatának kitett területeken találhatók.

Célunk, hogy felfedjük a teljes Triumph értéklánc ellenőrzött üvegházhatást okozó gáz (ÜHG) lábnyomát.

2025

Garantáljuk, hogy új kollekcióink több mint 60%-a minősített anyagokból és tudatos mesterséges szálból készül.

AHOL MOST
TARTUNK

Még hosszú az út, amit meg kell tennünk, hogy a lehető legkörnyezetbarátabbá váljunk. De a legfontosabb alapokkal indulunk neki: ez a környezetvédelem, termékeink és embereink.

01.

Körkörösség:

Az Európai Unióban kijelölt üzleteinkben újrafelhasználási és újrahasznosítási programokat vezetünk be. Ezt a programunkat szeretnénk kiterjeszteni szinte az összes európai, és potenciálisan az Ázsiában található üzleteinkre is.
Áttérünk az újrahasznosított vállfák használatára, és lehetőség szerint újra felhasználjuk a meglévőket.

02.

Anyagok:

Számba vettük az összes általunk használt anyagot, és azokat, amelyek nem környezetbarátok, felelősségteljesebb alternatívákra cseréljük, beleértve a biopamutot és az újrahasznosított szálakat is.

03.

Csomagolás:

Előreléptünk az egyszer használatos műanyag eltörlése terén: azt újrahasznosított LDPE polizsákokkal, újrahasznosított fogasokkal és FSC/PEFC tanúsítvánnyal ellátott papírral helyettesítjük online és fizikai üzletünkben egyaránt.
Ezenkívül dolgozunk a termékeink tulajdonságain is, hogy bővítsük az újrahasznosított anyagok és a tanúsított források használatát is.

04.

Embereink:

Minden gyárnak, amellyel együtt dolgozunk, legyen az a mi tulajdonunkban, vagy akár a beszállítói lánchoz tartozó partnereinkében, az Amfori Business Social Compliance Initiative magatartási kódexének megfelelően a törvények szerinti tisztességes bérezést és tisztességes munkaidőt kell az alkalmazottai számára biztosítania.

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen további kérdése van.

E-mail