DUURZAAMHEID

Of het nu gaat om onze producten, onze verpakkingen of onze mensen, het is onze missie om te waarborgen dat ons volledige bedrijf zo maatschappelijk verantwoord en milieubewust mogelijk is.

ONZE
REIS

Alles wat we doen, is van invloed op de aarde en de mensen die erop leven. En we weten dat onze sector een aanzienlijke impact heeft op zowel mens als milieu. Daarom blijven we ons buigen over het ontrafelen van deze complexe vraagstukken. Elke dag is weer een nieuwe les en een stap vooruit. We willen onszelf blijven onderzoeken, analyseren en uitdagen. Dit is immers een reis, geen eindbestemming.

Triumph viert individualiteit, kwaliteit en authenticiteit.

Maar authentiek kunnen we alleen zijn als we onze verantwoordelijkheid nemen. Als we de lat hoog leggen voor onszelf. Door hier dagelijks aandacht aan te besteden, kunnen we erop vertrouwen dat alles wat we doen, bijdraagt aan een betere toekomst voor mens en milieu.

WIJ BELOVEN

GRONDIG TE ZIJN

We onderzoeken onze duurzaamheidsuitdagingen en meten onze impact, zodat we hier stappen in kunnen zetten.

SAMEN TE WERKEN

We werken samen met bedrijfspartners die onze visie op duurzaamheid delen.

INNOVATIEF TE ZIJN

We kiezen voor bewuste materialen en ontwerpen producten die lang meegaan.

DOORTASTEND TE ZIJN

We ontwikkelen heldere beleidslijnen en procedures om een cultuur van verduurzaming te creëren.

2022

In Europa zijn we GOTS- (Global Organic Textile Standard) en GRS-gecertificeerd (Global Recycled Standards), waardoor we effectief bij kunnen houden hoeveel biologische en gerecyclede materialen we in onze producten gebruiken.

2023

Ons milieubewakingsprogramma wordt doorgevoerd in onze gehele toeleveringsketen, zodat we kunnen waarborgen dat iedereen waarmee we samenwerken onze duurzaamheidsstandaarden hanteert.

2025

We zullen erop toezien dat minstens 60% van onze collectie gemaakt is van materialen met een lagere milieu-impact.

WAAR STAAN
WE NU?

We staan pas aan het begin van onze reis naar een zo milieuvriendelijk mogelijke onderneming. Maar we zijn al begonnen met de drie belangrijkste pijlers: mens, milieu en producten.

01.

Hergebruik:

In geselecteerde winkels in Europa zijn we bezig met het opzetten van een hergebruik- en recycleprogramma. We hopen dit programma op termijn in vrijwel al onze Europese winkels en ook in Azië te kunnen implementeren.

02.

Materialen:

We hebben alle materialen die we gebruiken in kaart gebracht, en materialen die niet milieuvriendelijk zijn willen we vervangen door verantwoordere alternatieven, zoals biologisch katoen en gerecyclede vezels.

03.

Verpakkingen:

We zetten stappen in het elimineren van wegwerpplastic, dat we in onze volledige online en offline bedrijfsvoering willen vervangen door gerecyclede LDPE-polybags, gerecyclede kleerhangers, en FSC/PEFC-gecertificeerd papier.

04.

Mensen:

Van alle fabrieken waarmee we werken, of ze nu in ons bezit zijn of in het bezit van een van onze toeleveringspartners, verwachten we eerlijke lonen en verantwoorde werkuren in overeenstemming met de wet en de Gedragscode van het Amfori Business Social Compliance Initiative.

Meer te weten komen over onze werkwijze?

Stuur ons een e-mail